01.12.2019

Future is NOW


У Београду овог децембра од 02. до 06. одржаће се Future is NOW, највећи до сада ИТ и бизнис догађај посвећен корпоративним иновацијама и ИТ трендовима који доприносе развоју пословања.

Future is NOW ће овог децембра окупити бројне домаће и иностране водеће стручњаке из различитих области попут модерних технологија, савременог бизниса, успешности примене иновација итд.

Циљ самог догађаја је повезивање професионалаца из сродних области, размена њихових искустава и знања, успостављање заједничких решења која ће развити привреду Србије, али и помоћи самим професионалцима да усвоје и развију одређене иновације у оквиру својих компанија.
Догађај је намењена бизнис девелоперима, иновационим менаџерима, ХР и Маркетинг професионалцима из различитих компанија, генералним директорима, топ менаџменту, као и младим ИТ професионалцима.

Овогодишњи Футуре ис Ноw неће бити само конференција!  У питању је петодневни доживљај, на коме вас очекују интерактивне радионице, панел дискусије, networking коктели, занимљиви кеy ноте говорници, бројна изненађења и још много других ствари.

За разлику од претходних година, од 02. до 5. децембра очекује нас четири мања пре-евента организованих по одређеним тематским целинама:
  • Marketing & B2B Sales day,
  • HR day,
  • Digital transformation day,
  • Kao i CEO Exclusive Day,
 
Као финале догађаја очекује нас у Мадленијануму 6. децембра велика Future is NOW конференција као и FutureExpo, на коме ће компаније представити своја иновативна решења за одређене области пословања.

Осигурајте своје место на време и резервишите своју карту путем званичног сајта конференције: www.futureisnow.rs